x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ - Trenurile au intârzieri mari din cauza problemelor de alimentare cu energie electrică

ALERTĂ - Trenurile au intârzieri mari din cauza problemelor de alimentare cu energie electrică

06 Feb 2017   •   10:41
ALERTĂ - Trenurile au intârzieri mari din cauza problemelor de alimentare cu energie electrică
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

CFR anunță că între Timișul de sus și Dârste există, luni dimineață, o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică a căii ferate, motiv pentru care trenul de la Satu Mare a avut o întârziere de 122 de minute.

La ora 7 dimineața circulația feroviară pe intervalul de stații Timișu de Sus - Dârste se desfășura doar pe firul II și cu locomotive Diesel, deoarece pe firul I echipele de intervenție lucrau pentru remedierea unui deranjament înregistrat pe circuitul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Măsurile de atașare a locomotivelor Diesel la trenuri și de redirecționare a traficului feroviar pe un singur fir a asigurat continuitate în circulația trenurilor pe intervalul menționat, insă se înregistrează întârzieri în graficul tuturor trenurilor care tranzitează zona respectivă.

La fața locului se intervine cu 2 drezine pantograf.

Începând cu ora 08.33 trenurile circulă în condiţii normale de trafic (fără ataşarea locomotivei Diesel) pe firul II între Timişu de Sus şi Dârste, se intervine în continuare pentru remedierea deranjamentului şi pe firul I.

Știre în curs de actualizare.

×