x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alți patru angajați ai Serviciului de Evidență a Persoanelor din Sibiu au fost confirmați cu coronavirus

Alți patru angajați ai Serviciului de Evidență a Persoanelor din Sibiu au fost confirmați cu coronavirus

24 Apr 2020   •   16:08
Alți patru angajați ai Serviciului de Evidență a Persoanelor din Sibiu au fost confirmați cu coronavirus

Alți patru angajaţi de la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor din Municipiul Sibiu au fost confirmaţi pozitiv cu virusul Covid-19 şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

"Ţinând cont de situaţia de la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Sibiu, facem următoarele precizări: în cursul zilei de astăzi au fost finalizate toate cele şapte teste, efectuate în acest caz. Patru persoane au primit rezultate pozitive în urma testării SARS CoV-2 şi trei persoane rezultate negative. Cele patru persoane confirmate pozitiv sunt internate în cursul zilei de astăzi în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, intrând sub monitorizate şi tratament specific", a explicat Andreea Ştefan.

Ieri, o altă angajată de la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Sibiu a fost confirmată cu coronavirus.

"Conform raportării făcute astăzi, 23.04.2020 ora 16,00, au primit rezultatele testelor pentru două persoane. O persoană a primit rezultat pozitiv, o persoană a primit negativ", a declarat prefectul Mircea Creţu. 

×
Subiecte în articol: sibiu evidenta persoanelor coronavirus