x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alți trei polițiști de la Penitenciarul Jilava care lucrau în sectorul administrativ au COVID-19

Alți trei polițiști de la Penitenciarul Jilava care lucrau în sectorul administrativ au COVID-19

27 Apr 2020   •   15:37
Alți trei polițiști de la Penitenciarul Jilava care lucrau în sectorul administrativ au COVID-19

În urma testelor efectuate, la nivel extins, în rândul angajaților Penitenciarului București-Jilava, alți trei polițiști de penitenciare care își exercitau atribuțiile de serviciu în sectorul administrativ au fost confirmați pozitiv COVID-19, transmite Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP)

Cei trei polițiști fac parte din grupul contacților atribuiți cazurilor anterior confirmate.

„Reamintim că primele rezultate ale testelor efectuate în rândul persoanelor private de libertate au fost negative. Procesul de testare continuă”, potrivit ANP.

Până la acest moment, cu excepția celor șase cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava, adaugă sursa menționată.

Administraţia locului de deținere aplică îndrumările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. Totodată, se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor.

„În prezent, activitatea penitenciarului se desfășoară în condiții normale, fără disfuncționalități, atât din punct de vedere administrativ, cât și operativ”, conform ANP.

Mediafax

×