x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ambulanță în misiune, obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din Galați

Ambulanță în misiune, obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din Galați

de Redacția Jurnalul    |    11 Iul 2024   •   14:30
Ambulanță în misiune, obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din Galați
Sursa foto: Hepta

O ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Galați a fost obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din oraș.

Ambulanța era în misiune și transporta o persoană leșinată pe aleile din cimitir. După incident, instituțiile din Galați au luat măsuri.

Incidentul a avut loc miercuri. Ambulanța a intrat în cimitir pentru a acorda asistență de urgență unui bărbat leșinat. Acesta era în stare gravă, așa că personalul medical a decis să-l transporte de urgență la spital.

La ieșirea din cimitir, paznicul a refuzat să lase ambulanța să plece fără a plăti taxa de acces de 6 lei. Taxa a fost achitată de rudele bărbatului.

„A plătit familia și ambulanța a reușit să plece. Am luat legătura cu cei de la societatea care administrează cimitirul, ne-au spus că nu se va mai întâmpla”, a declarat Mihai Polinschi, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Ulterior, reprezentanții instituțiilor din Galați au transmis că a fost vorba despre un incident izolat și că toate autospecialele de la Serviciul de Ambulanță, SMURD, Poliție, Pompieri și Jandarmerie au acces gratuit.

×
Subiecte în articol: galaţi ambulanta cimitir