x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ameninţare cu bombă la bordul unui avion de pasageri! Aeronava a ATERIZAT DE URGENŢĂ pe o insulă din Indonezia

Ameninţare cu bombă la bordul unui avion de pasageri! Aeronava a ATERIZAT DE URGENŢĂ pe o insulă din Indonezia

17 Apr 2015   •   09:55
Ameninţare cu bombă la bordul unui avion de pasageri! Aeronava a ATERIZAT DE URGENŢĂ pe o insulă din Indonezia

Un avion al Batik Air a efectuat o aterizare de urgență în Indonezia din cauza unei amenințări cu bombă în această dimineața, au anunțat compania și oficialii, relatează Wall Street Journal.

Purtătorul de cuvânt al autorităților aeroportuare Rio Hendarto a declarat că la bordul avionului de pasageri nu a fost găsită nicio bombă. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Transporturilor, J.A. Barata, a declarat că o echipă a poliției a verificat avionul care a aterizat pe aeroportul Sultan Hassanuddin din Makassar, pe insula Sulawesi.

Lion Air și compania mamă Batik Air au declarat într-un comunicat că un oficial al subsidiarei din Ambon - de unde decolase avionul - a primit un mesaj text care anunța că la bordul acestuia fusese amplasată o bombă, în timp ce se îndrepta spre Jakarta, capitala Indoneziei. La bordul aeronavei se aflau 125 de pasageri și șapte membri ai echipajului.

Barata a declarat că operațiunile pe aeroportul din Makassar se desfășoară normal.

×