x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID în Vama Veche

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID în Vama Veche

02 Mai 2021   •   16:00
Amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID în Vama Veche

Cinci tineri care au organizat petreceri pe plajă, la Vama Veche, au primit amenzi de câte 2.000 de lei. S-au mai dat 17 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID.

Polițiști din Vama Veche - 2 Mai s-au sesizat din oficiu că pe plaja din dreptul unei terase din stațiunea Vama Veche mai multe persoane dansau, sâmbătă seară, încălcându-se măsurile de distanțare fizică.

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani ar fi organizat petreceri pe plajă, adică au difuzat muzică prin boxe alimentate cu generator de curent.

Cei cinci au fost amendați cu câte 2.000 de lei și îndepărtați de pe plajă.

Totodată, polițiștii din Vama Veche - 2 Mai au mai dat 17 sancțiuni în valoare totală de 3.500 de lei (dintre care 10 avertismente), persoanelor care nu au respectat măsurilor de protecție individuală sau au încălcat normele de conviețuire socială, ordine și siguranță publică.

„Precizăm faptul că polițiștii și jandarmii acționează în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru prevenirea faptelor antisociale, cu recomandări pentru turiști să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19, să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, precum și să respecte interdicțiile cu privire la evenimentele private și cu privire la deplasarea/libera circulație”, transmite IPJ Constanța.

×