x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă în cazul femeii decedate după ce a fost plimbată între spitalele din Sibiu

Anchetă în cazul femeii decedate după ce a fost plimbată între spitalele din Sibiu

08 Ian 2018   •   17:10
Anchetă în cazul femeii decedate după ce a fost plimbată între spitalele din Sibiu

O femeie din Sibiu a murit după ce a fost plimbată între Spitalul de Urgență și cel Militar.

Mama a povestit că fiicei ei i se făcuse rău în timp ce se afla în oraș, pe data de 28 decembrie. Cele două s-au dus la UPU al Spitalului Județean unde personalul a ignorat starea în care se afla femeia. Aceasta acuza dureri de piept, de cap și voma continuu.
După ce de două ori tentativa mamei de a o determina pe o doctoriță să se uite la fiica ei a eșuat, (medicul spunând acesteia că dacă nu îi convine să se ducă la Spitalul Militar), și-a luat fata și a dus-o la al doilea spital unde nici acolo nu au fost băgate în seamă.

Cadrele medicale de la amândouă spitalele au invocat faptul că la camera de gardă era foarte aglomerat iar lumea trebuia să stea la coadă.

Într-un final, femeia a fost văzută de un medic care i-a făcut rapid EKG după care au chemat o ambulanță care a dus-o înapoi la Spitalul Județean.

Din nefericire femeia, în vârstă de 39 de ani, a decedat fiindcă nu a primit îngrijirile de care ar fi avut nevoie, scriu jurnaliștii de la oradesibiu.ro.

Cadrele medicale se spală pe mânini și acuză voalat că mama ar fi fost de vină și că nu ar fi trebuit să-și ducă fiica la Spitalul Militar.

Acum, conducerea Spitalului Județean a anunțat că va investiga ce s-a întâmplat în acea zi fatidică, după ce jurnaliștii sibieni au scris despre acest caz.

×
Subiecte în articol: femeie moarta la spital