x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă la Tulcea, după ce un polițist a lovit cu mâna telefonul unei persoane care îl filma

Anchetă la Tulcea, după ce un polițist a lovit cu mâna telefonul unei persoane care îl filma

de Redacția Jurnalul    |    18 Iun 2024   •   12:45
Anchetă la Tulcea, după ce un polițist a lovit cu mâna telefonul unei persoane care îl filma

O anchetă a fost demarată la Tulcea, după ce un polițist a lovit cu mâna telefonul unei persoane care îl filma. Incidentul a fost înregistrat chiar cu aparatul dărâmat de polițist.

Potrivit IPJ Tulcea „la data de 20 mai 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe rețelele sociale a apărut un videoclip în care un polițist din cadrul Postului de Poliție Turcoaia, ar fi lovit cu mâna telefonul mobil al unei persoane care încerca să filmeze”.

Ca urmare a fost constituită echipa operativă formată din polițiștii Serviciului de Ordine Publică și cei ai Compartimentului Control Intern în scopul verificării aspectelor, au explicat reprezentanții IPJ.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și purtare abuzivă, materialul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea pentru a analiza și a dispune, au precizat cei de la IPJ Tulcea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tulcea ancheta