x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ANPC a suspendat activitatea Pieței Berceni Sud!

ANPC a suspendat activitatea Pieței Berceni Sud!

15 Apr 2020   •   21:16
ANPC a suspendat activitatea Pieței Berceni Sud!
Sursa foto: Diana Oros

ANPC a constatat, la controlul efectuat miercuri, că în Piața Berceni Sud nu sunt respectate normele pentru combaterea prevenirii virusului COVID-19 și a dispus suspendarea activității pieței până la remedierea deficiențelor, informează un comunicat.

Deficiențele constatate priveau respectarea distanței dintre comercianți, precum și prezența avertizărilor cu privire la respectarea distantei sociale de 1,5 m și a altor informări legate de COVID-19 inclusiv cele referitoare la prioritatea la cumpărături a persoanelor de peste 65 de ani, în intervalul orar 11-13.

Operatorul economic a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei și, totodata s-a dispus suspendarea activității pieței până la remedierea deficiențelor.

Acțiunea de control s-a desfășurat în colaborare cu lucrători din cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București - Poliția Sectorului 4 București.

Pentru a se asigura de respectarea prevederilor legale referitoare la protecția consumatorilor, precum și la cele conținute de Ordonanțele militare adoptate până la această oră, cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19, ANPC va continua aceste acțiuni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: piața berceni sud