x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anunțul întârziata al Serviciului Permise a nemulțumit oamenii. Cozi, nervi și timp pierdut de mii de oameni

Anunțul întârziata al Serviciului Permise a nemulțumit oamenii. Cozi, nervi și timp pierdut de mii de oameni

26 Oct 2017   •   13:45
Anunțul întârziata al Serviciului Permise a nemulțumit oamenii. Cozi, nervi și timp pierdut de mii de oameni
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Zeci de persoane au venit degeaba din toate colţurile judeţului Arad la Biroul „Permise”, pentru că activitatea a fost blocată joi, oamenii arătându-se nemulţumiţi că nu au fost anunţaţi din timp.

Același gen de scene au avut loc în totată țara din cauza anunțului dat prea târziu de DRPCIV, respectiv miercuri seara.

Serviciile centrale şi judeţene ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) nu vor putea desfăşura activităţi cu publicul pe parcursul zilei de joi din cauza unor defecţiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central, informează instituţia. 

"Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp. Imediat ce situaţia va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetăţenilor", precizează sursa citată. AGERPRES

×