x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad: 6 motociclete enduro, furate înaintea competiţie King of the Hill

Arad: 6 motociclete enduro, furate înaintea competiţie King of the Hill

07 Apr 2017   •   17:56
Arad: 6 motociclete enduro, furate înaintea competiţie King of the Hill
Sursa foto: Foto: aradon.ro

 Şase motociclete aparţinând unor sportivi care urmau să concureze la cea de a cincea ediţie a competiţie King of the Hill, deschizătoare a sezonului Campionatului Naţional de Hard Enduro în România, au fost furate în noaptea de joi spre vineri, din curtea unui hotel din comuna arădeană Ghioroc, unde erau cazaţi posesorii motocicletelor. 

Astfel, în cursul zilei de vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a deschis o anchetă, informează inspector principal Lorena Radu, ofiţer de presă al IPJ Arad. 

Potrivit sursei citate, furtul a avut loc, cel mai probabil, vineri dimineaţă, între orele 4,00 - 7,00, valoarea celor şase motociclete care au fost furate însumând circa 400.000 de euro. 

Din primele cercetări reiese că hoţii ar fi acţionat la comandă şi fără să lase multe urme. În plus, cu toate că hotelul este împânzit de camere de supraveghere, imaginile înregistrate de acestea oferă puţine indicii anchetatorilor. 

În mod obişnuit, motocicletele pentru concurs sunt lăsate în parcuri închise, amenajate special, unde există securitate sporită. Însă, unii dintre competitori au ajuns noaptea târziu şi au lăsat motocicletele în faţa hotelului, în maşinile cu care au venit, sau în curtea hotelului. 

Trei dintre motocicletele furate aparţineau unor participanţi veniţi din Ungaria, care nu vor mai putea participa la această primă etapă a competiţiei. Cei trei au anunţat că oferă recompense importante celor care ar putea oferi indicii cu privire la furt. 

Etapa de la Arad a celei de-a cincea ediţii a competiţiei King of the Hill, care deschide sezonul Campionatului Naţional de Hard Enduro în România, este prima etapă a Campionatului Balcanic de Hard Enduro şi reprezintă a patra etapă în Campionatul Mondial de Hard Enduro. 

Competiţia a început vineri, când cei 462 de concurenţi înscrişi, din peste 20 de ţări, au alergat pe un traseu amenajat pe locul fostei fabrici 'Tricoul roşu' din municipiul Arad.AGERPRES

×