x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad: O femeie a fost rănită pe trotuar de un panou publicitar dărâmat de vânt

Arad: O femeie a fost rănită pe trotuar de un panou publicitar dărâmat de vânt

14 Mar 2016   •   14:05
Arad: O femeie a fost rănită pe trotuar de un panou publicitar dărâmat de vânt
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

O arădeancă a fost rănită, luni, de un panou publicitar amplasat lângă trotuar, în perimetrul unei benzinării, femeia fiind internată în spital în stare stabilă, cu traumatism cranian şi suspiciune de fractură de gleznă. Poliţia a deschis un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

Incidentul a avut loc în cartierul arădean Vlaicu, lângă o benzinărie în perimetrul căreia era amplasat un panou publicitar metalic, susţinut doar de două dale din beton.

Un martor a declarat pentru News.ro că panoul a fost dărâmat de o rafală de vânt şi a căzut peste o femeie care trecea pe trotuar.

”Îi curgea sânge din cap şi avea piciorul sucit, cred că era fracturat”, a spus martorul.

Trecătorii au sunat la 112, iar o ambulanţă a transportat-o pe victimă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit medicilor, femeia are 67 de ani şi este în afara pericolului, dar a suferit un traumatism cranian cu plagă la nivelul scalpului şi ar putea avea o fractură la gleznă, diagnostic ce trebuie confirmat prin radiografii.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Pîrvulescu, a declarat că se fac cercetări la faţa locului, iar oamenii legii încearcă să identifice firma care deţine panoul publicitar.

”În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporaă din culpă”, a declarat sursa citată.

Sursa: News.ro

×