x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arestat preventiv, după ce a furat motorină într-o stație de alimentare, de la un autocamion

Arestat preventiv, după ce a furat motorină într-o stație de alimentare, de la un autocamion

de Redacția Jurnalul    |    09 Noi 2023   •   13:00
Arestat preventiv, după ce a furat motorină într-o stație de alimentare, de la un autocamion

Un bărbat de 64 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat motorină din rezervorul unui autocamion parcat într-o stație de alimentare, transmite Poliția din Dâmbovița.

O patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești și un jandarm a surprins, miercuri, un bărbat care ar fi sustras motorină dintr-un autocamion parcat într-o stație de alimentare cu combustibil, pe raza comunei Uliești, pe Autostrada A1, sensul de mers Pitești către București.

La vederea polițiștilor, persoana respectivă ar fi fugit, moment în care agentul de poliție a executat trei focuri de armă în plan vertical cu armamentul din dotare, reușind să fie prins și identificat un bărbat de 64 de ani, din Mănăstioara, transmite Poliția Dâmbovița.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Pentru documentarea cazului, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Petrești, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară în comuna Uliești.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, marți noaptea, bărbatul ar fi sustras 20 de litri de combustibil din rezervorul unui autovehicul.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri, a fost prezentat magistraților, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

A fost deschis un dosar penal pentru furt calificat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt motorina arestat