x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Argeş: Tânăr arestat după ce a condus fără permis un autoturism cu numere false

Argeş: Tânăr arestat după ce a condus fără permis un autoturism cu numere false

11 Sep 2016   •   16:35
Argeş: Tânăr arestat după ce a condus fără permis un autoturism cu numere false
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Un tânăr de 20 de ani din comuna teleormăneană Orbeasca a fost arestat preventiv după ce a fost depistat de poliţiştii din Argeş în timp ce conducea, fără a deţine permis, un autoturism cu numere de înmatriculare false. 

Tânărul era deja cercetat sub control judiciar pentru alte infracţiuni rutiere, potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. 

"Agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni l-au depistat pe (...) în timp ce conducea pe DJ 702 A, în comuna Răteşti, un autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere, având montate plăcuţe de înmatriculare care corespundeau altui autoturism. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că împotriva tânărului Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni a aplicat anterior măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier", se precizează în comunicat. 

Tânărul a fost reţinut de poliţişti, fiind ulterior prezentat la Judecătoria Topoloveni, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

AGERPRES

×