x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Argeș: Un bărbat care a dat foc casei în urma unui conflict cu soția a fost reținut

Argeș: Un bărbat care a dat foc casei în urma unui conflict cu soția a fost reținut

20 Aug 2021   •   10:20
Argeș: Un bărbat care a dat foc casei în urma unui conflict cu soția a fost reținut

Un bărbat din Curtea de Argeș a fost reținut, vineri dimineață, după ce în timpul nopții, după un conflict cu soția, și-a incendiat locuința.

Polițiștii din Curtea de Argeș au reținut, vineri dimineața, un bărbat de 48 de ani, după ce a pus intenționat foc unei anexe a locuinței, în urma unui conflict cu soția.

Incendiul a fost pus joi noaptea, iar pompierii au reușit să îl stingă după aproximativ o oră.

A ars acoperișul anexei pe aproximativ 30 mp, o tonă de fân și tavanul anexei. Din interior, pompierii argeșeni au reușit sa evacueze lemnele de foc.

„Militarii au acționat pentru localizarea flăcărilor, reușind să împiedice propagarea lor la vecinătăți. Incendiul ar fi fost anunțat la 112 de către vecini. Cauza probabilă de izbucnire a incendiul este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

În urma verificărilor polițiștilor și pompierilor, a rezultat faptul că incendiul a fost provocat de proprietarul imobilului, un bărbat de 48 de ani, în urma unui conflict cu soția.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie, amenințare și distrugere, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de vineri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: barbat retinut