x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autogara Sud Pitești: Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost evacuat de polițiști dintr-un local

Autogara Sud Pitești: Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost evacuat de polițiști dintr-un local

16 Apr 2021   •   14:13
Autogara Sud Pitești: Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost evacuat de polițiști dintr-un local

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit la scurt timp după ce a fost pus la pământ de polițiști, la Autogara Sud din Pitești. Potrivit martorilor, bărbatul a fost imobilizat, pus la pământ și i s-ar fi pus piciorul pe gât, transmite Antena 3.  

Incidentul s-a produs în momentul în care localul în care se afla bărbatul a fost cuprins de flăcări, iar acesta a refuzat să iasă.

Polițiștii l-au scos pe bărbat cu forța din local și l-ar fi bruscat. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de medici.

„Un echipaj de Poliţie trecea prin zonă, în momentul în care a izbucnit incendiul care a avut loc la bucătăria terasei. Chelneriţa care era în interior a ieşit din bar şi le-a cerut ajutorul. Ea ne-a povestit că unul dintre poliţişti i-a luat extinctorul din mână şi a mers în bucătărie să stingă incendiul şi alţi poliţişti au încercat să îl scoată pe bărbat de pe terasă, pentru că era un incendiu în zonă.

Bărbatul ar fi fost recalcitrant, spun martorii şi acesta este motivul pentru care ar fi fost nevoie de intervenţia în forţă a poliţiştilor. De aici, lucrurile sunt împărţite, pentru că deocamandată, nu avem reacţia oficială a Poliţiei Argeş, o aşteptăm, dar sunt martori care spun că omul ar fi fost imobilizat, pus la pământ şi i s-ar fi pus piciorul pe gât. Alţi martori spun că bărbatul ar fi fost cumva împins şi ar fi căzut singur. Aşteptăm reacţia oficială a  Poliţiei Argeş care ne va spune exact cum s-a intervenit, modul în care a fost imobilizat bărbatul.

Avea 63 de ani. Chelneriţa a spus că nu ar fi comandat alcool, ci o apă minerală. Nu îl ştia. Poliţiştii spun că au descoperit ulterior, că suferea de mai multe afecţiuni medicale grave şi rămâne de văzut cum a decedat. În acest moment vorbim de un deces declarat din cauza unui stop cardio-respirator.'', a transmis Mariana Zaharia, corespondent Antena 3.

 

×