x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Avarie în zona Gării de Nord. Precizări RADET

Avarie în zona Gării de Nord. Precizări RADET

13 Oct 2017   •   09:41
Avarie în zona Gării de Nord. Precizări RADET
Sursa foto: Marin Raica/INTACT IMAGES

RADET anunţă că, vineri, în jurul orei 6,45, s-a produs o avarie pe reţeaua primară pe bd. Gheorghe Duca nr. 10, în zona Gării de Nord, din sectorul 1 al Capitalei.

"Zonele afectate sunt: bd. Gh. Duca, Calea Griviţei, bd. Ion Titulescu, bd. Alexandru Ioan Cuza şi străzile adiacente. Avaria a fost depistată imediat de echipele RADET, fiind izolată prin manevre de închidere, urmând a se trece la remedierea ei. Echipele RADET vor lucra în regim continuu, până la punerea în funcţiune a zonei afectate în cursul zilei de astăzi", a informat sursa citată, prin intermediul unui comunicat.

Eventualele puncte termice care ar putea rămâne oprite pe parcursul acestor lucrări vor fi afişate pe site-ul www.radet.ro, secţiunea avarii.

Regia îşi cere scuze pentru disconfortul creat, atât clienţilor, cât şi participanţilor la trafic, şi dă asigurări că echipele sale depun toate eforturile pentru remedierea acestei situaţii în cel mai scurt timp.

RADET Bucureşti reaminteşte că, începând cu data de 5 octombrie 2016, se află în insolvenţă, ceea ce implică un plan de reorganizare a instituţiei şi de soluţionare a problemelor întregului sistem de termoficare.

Regia administrează cel mai mare sistem de termoficare din România, deţinând 43% din piaţă. Furnizează energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 de imobile, în care trăiesc 1,21 milioane locuitori, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici. RADET Bucureşti asigură 72% din necesarul de energie termică al Capitalei. Din totalul energiei termice furnizate de RADET Bucureşti, consumul populaţiei reprezintă aproximativ 90%, se mai arată în comunicat. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: radet