x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat căzut într-o râpă de adâncă de 12 metri, salvat de pompierii militari

Bărbat căzut într-o râpă de adâncă de 12 metri, salvat de pompierii militari

31 Iul 2016   •   17:30
Bărbat căzut într-o râpă de adâncă de 12 metri, salvat de pompierii militari

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost salvat, duminică, de pompierii militari, după ce a căzut într-o râpă adâncă de 12 metri, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, militarii Detaşamentului de Pompieri din Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu modulul SMURD pentru salvarea unei persoane, care era căzută într-o râpă, în localitatea Paltinu, din comuna Vatra Moldoviţei.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a spus că, sâmbătă seara, în timp ce bărbatul mergea către casă, la un moment dat, s-a dezechilibrat şi a căzut în râpa adâncă de 12 metri, într-un loc viran.

Fiind rănit, bărbatul a rămas în acel loc până duminică dimineaţă, când doi consăteni l-au zărit şi au anunţat salvatorii prin numărul unic de urgenţă 112.

Sosiţi la faţa locului, pompierii au coborât la victimă şi au găsit-o semiconştientă, epuizată fizic şi dezhidratată, cu politraumatisme, contuzii şi escoriaţii.

După ce i-au acordat primul ajutor medical şi l-au hidratat, salvatorii l-au asigurat pe bărbat cu accesoriile din dotare şi l-au extras din râpă. Apoi, l-au stabilizat şi l-au transportat cu ambulanţa SMURD B la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

AGERPRES

×