x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat dat în urmărire internaţională în Germania pentru trafic de persoane, reţinut la Reghin

Bărbat dat în urmărire internaţională în Germania pentru trafic de persoane, reţinut la Reghin

14 Apr 2019   •   15:30
Bărbat dat în urmărire internaţională în Germania pentru trafic de persoane, reţinut la Reghin

Un bărbat de 46 de ani pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Germania, pentru trafic de persoane, a fost identificat şi reţinut de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi de cei ai Poliţiei municipiului Reghin, ulterior instanţa dispunând în cazul lui arestul preventiv, pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Mureş transmis, duminică, AGERPRES, persoana în cauză, reţinută vineri la Reghin, era dată în urmărire internaţională de autorităţile judiciare germane din data de 15 februarie.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, precum şi de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş a luat măsura reţinerii acestuia pentru 24 ore, ulterior instanţa de judecată dispunând măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbat reţinut reghin trafic de persoane