x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Maramureș: Bărbat drogat și băut, reținut după ce a provocat un accident în timp ce era urmărit

Maramureș: Bărbat drogat și băut, reținut după ce a provocat un accident în timp ce era urmărit

18 Noi 2022   •   08:16
Maramureș: Bărbat drogat și băut, reținut după ce a provocat un accident în timp ce era urmărit

Un bărbat de 24 de ani a fost reținut după ce joi seara a provocat un accident în timp ce era urmărit de polițiștii din Maramureș. Tânărul era băut și drogat.

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii au făcut joi seara un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe un bulevard din Baia Mare.

Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, motiv pentru care oamenii legii au pornit în urmărire.

Bărbatul ar fi intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului, unde a intrat într-un autoturism condus de o femeie de 57 de ani din Baia Mare.

Șoferul a coborât din autoturism și a fugit, fiind prins și imobilizat de polițiști.

Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 24 ani din Baia Mare. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. Conform polițiștilor, bărbatul a fost testat și cu aparatul drugtest, iar rezultatul a ieșit pozitiv la cinci substanțe interzise.

Femeia de 57 de ani a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero, și a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

În cauză, polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: drogat accident reţinut