x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz revoltător în Caraș-Severin! O fetiță de doi ani a fost bătută de tatal ei. Bărbatul a fost arestat preventiv

Caz revoltător în Caraș-Severin! O fetiță de doi ani a fost bătută de tatal ei. Bărbatul a fost arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    06 Ian 2024   •   18:20
Caz revoltător în Caraș-Severin! O fetiță de doi ani a fost bătută de tatal ei. Bărbatul a fost arestat preventiv
Sursa foto: Hepta

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Ciclova Română, a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile, de Judecătoria Oravița, pentru că și-a agresat fizic fiica în vârstă de doi ani, în locuința acestora.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Oravița au fost sesizați joi seara, de o femeie care a reclamat că soțul acesteia ar fi lovit-o pe minoră cu palmele peste față.

„În baza probatoriului administrat, ieri, (vineri - n.r.), bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru 24 de ore, în cauză cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița”, anunță IPJ Caraș Severin.

Fetița a fost transportată la spital unde a rămas internată împreună cu mama acesteia.

De asemenea, în acest caz au fost sesizați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, care i-au preluat în îngrijire pe ceilalți doi minori ai familiei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat fetita arestat preventiv