x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a fost mușcat de mai mulți câini în propria gospodărie. A ajuns de urgență la spital

Un bărbat a fost mușcat de mai mulți câini în propria gospodărie. A ajuns de urgență la spital

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2022   •   22:45
Un bărbat a fost mușcat de mai mulți câini în propria gospodărie. A ajuns de urgență la spital

Un bărbat dintr-o localitate din județul Olt a fost atacat de mai mulți câini chiar în propria curte. Victima a ajuns la spital, iar polițiștii au început o anchetă.

Incidentul a avut loc în comuna Curtișoara din județul Olt și a fost anunțat prin intermediul serviciului 112. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, în timp ce se afla în curtea locuinței sale a fost mușcat de mai mulți câini. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, a precizat IPJ Olt.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: atacat de câini Curtișoara