x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat reţinut de DIICOT pentru introducerea în ţară a 12 kilograme de canabis

Bărbat reţinut de DIICOT pentru introducerea în ţară a 12 kilograme de canabis

11 Mar 2022   •   18:35
Bărbat reţinut de DIICOT pentru introducerea în ţară a 12 kilograme de canabis

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT Timişoara pentru introducerea în ţară de droguri de risc într-un pachet expediat din Spania, informează un comunicat.

Măsura a fost dispusă, vineri, după ce în ziua precedentă inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Lugoj, având asupra sa cantitatea de 12 kilograme de canabis, acţiune realizată împreună cu ofiţerii de poliţie din cadrul BCCO Timişoara, menţionează comunicatul DIICOT Timişoara.

În cauză, s-a reţinut faptul că inculpatul a introdus în ţară, prin intermediul unei societăţii de coletărie, un colet cu ţară de provenienţă Spania, în greutate totală 24 kilograme, în care erau disimulate drogurile de risc destinate comercializării către consumatorii din municipiul Timişoara.

În cursul zilei de astăzi va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Timişoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale (BOS TM).

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. 

×
Subiecte în articol: bărbat DIICOT canabis