x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe tatăl acesteia, arestat preventiv

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe tatăl acesteia, arestat preventiv

18 Sep 2016   •   20:49
Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe tatăl acesteia, arestat preventiv
Sursa foto: Creatas/Getty Images/Creatas RF

Tribunalul Alba a dispus duminică seara arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului din Cugir care şi-a înjunghiat, în plină stradă, fosta iubită, precum şi pe tatăl acesteia, cel din urmă decedând la spital după câteva ore.

Expert Sorina Cristorean, de la Biroul de Relaţii Publice al instanţei de judecată, a declarat, pentru AGERPRES, că judecătorii au emis mandat de arestare pe numele bărbatului pentru 30 de zile, începând de duminică. Acesta nu a făcut contestaţie în sala de judecată.

Un bărbat din Cugir a murit, iar fiica sa se află în stare gravă după ce fostul concubin al fetei, care avea interdicţie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de ei, i-a atacat în plină stradă cu un cuţit de bucătărie. Cei doi au fost înjunghiaţi pe una din străzile principale din oraş, atacatorul fugind imediat după comiterea faptei. Mai mulţi martori au sunat la 112, victimele fiind găsite căzute la pământ sub un copac din zonă. Tatăl, în vârstă de 60 de ani, a decedat după câteva ore la Spitalul din Alba Iulia, iar fiica sa, de 25 de ani, se zbate între viaţă şi moarte ca urmare a leziunilor suferite.

Prins ulterior, bărbatul şi-a recunoscut fapta, fiind cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru omor şi tentativă de omor.

Atât victimele cât şi părinţii bărbatului obţinuseră în luna august câte un ordin de protecţie, pe o durată de şase luni, acesta fiind obligat de Judecătoria Alba Iulia să păstreze o distanţă de minimum 100 de metri faţă de reclamanţi. Potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţei, lui Ghinea i-a fost interzis şi orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în alt mod cu fosta sa iubită şi cu tatăl acesteia, precum şi cu fiica sa. Decizia instanţei a fost executorie fără somaţie şi fără trecerea unui termen de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Cugir. www.agerpres.ro

×