x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bebeluș de 4 luni, rănit într-un accident provocat de un șofer beat

Bebeluș de 4 luni, rănit într-un accident provocat de un șofer beat

de Redacția Jurnalul    |    25 Iun 2023   •   15:20
Bebeluș de 4 luni, rănit într-un accident provocat de un șofer beat

Un bebeluș în vârstă de 4 luni a fost rănit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident care a avut loc în Băilești, județul Dolj, de un șofer băut.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Băilești au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu privire la producerea unui eveniment pe strada Independenței.

Polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Băilești, în timp ce conducea mașina pe strada Independenței, la intersecția cu strada Revoluției, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un copac.

În urma evenimentului, un copil de 4 luni, pasager în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolui sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bebelus accident