x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bolid de lux furat din Elveția, găsit în Iași

Bolid de lux furat din Elveția, găsit în Iași

de Redacția Jurnalul    |    04 Iul 2023   •   12:45
Bolid de lux furat din Elveția, găsit în Iași

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit şi confiscat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Elveția.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul desfășurării unei misiuni, au descoperit, pe raza municipiului Iași, un autoturism marca Land Rover Evoque, fabricat în 2014, aparţinând unui român în vârstă de 48 de ani, domiciliat în judeţul Iași.

Pentru că au existat suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, polițiștii au făcut verificări suplimentare și au constatat că bolidul figurează în bazele de date ca fiind furată din Elveția din data de 22 iunie.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a achiziționat autoturismul din România, în luna martie a acestui an, și nu are cunoștință că ar fi furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: iasi bolid de lux