x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Botoşani: O femeie a murit, după ce casa i-a fost cuprinsă de un incendiu

Botoşani: O femeie a murit, după ce casa i-a fost cuprinsă de un incendiu

06 Noi 2017   •   20:56
Botoşani: O femeie a murit, după ce casa i-a fost cuprinsă de un incendiu

O femeie în vârstă de 80 de ani, din satul Brăteni, comuna Dobârceni, şi-a pierdut viaţa, luni după-amiază, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.


Potrivit acesteia, incendiul, care a fost observat şi anunţat cu întârziere, a fost generat, cel mai probabil, de un echipament de iluminat defect.

"Incendiul s-a extins cu repeziciune la materialele combustibile de pe patul unde stătea proprietara casei. Aceasta era cunoscută cu afecţiuni locomotorii. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din bucătăria de vară unde locuia bătrâna. Întrucât existau informaţii că femeia nu a reuşit să iasă din clădire din cauza problemelor locomotorii, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Aceasta a fost descoperită decedată pe pat", a afirmat Lupu.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenţie Ştefăneşti, cu o autospeciala cu apă şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. AGERPRES

×