x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: Doi polițiști au murit într-un accident, în circumstanțe neclare

Brăila: Doi polițiști au murit într-un accident, în circumstanțe neclare

09 Iun 2020   •   22:35
Brăila: Doi polițiști au murit într-un accident, în circumstanțe neclare

Doi polițiști au murit, luni seară, într-un accident produs în Brăila. Circumstanțele sunt deocamdată neclare, însă surse locale susțin că mașina în care erau a luat foc, potrivit Mediafax.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor noștri și tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IGPR.

 

Cine sunt poliţiştii morţi în accidentul de la Brăila

Cei doi poliţişti care au murit în accidentul de la Şuteşti, Brăila, sunt agent şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volanul autospecialei de Poliţie şi agent Ana Maria Manea, de 21 de ani.

Poliţista în vârstă de 21 de ani era angajată în cadrul IPJ de doar 5 luni, iar poliţistul, în vârstă de 45 de ani, mai avea doar 1 an până la pensie.

Se pare că, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, conducătorul unei autospeciale de poliție a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc.

 

×
Subiecte în articol: politisti morti