x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Braşov: Revelionul Vampirilor - petrecere explozivă de Halloween, la Castelul Bran

Braşov: Revelionul Vampirilor - petrecere explozivă de Halloween, la Castelul Bran

23 Oct 2017   •   14:23
Braşov: Revelionul Vampirilor - petrecere explozivă de Halloween, la Castelul Bran

Halloween-ul va fi marcat în acest an la Castelul Bran prin organizarea Revelionului Vampirilor, în seara de 28 octombrie, cu cei care iubesc să poarte costume de groază şi să sculpteze dovleci, cu vin roşu şi vodcă neagră, cu muzică şi efecte speciale. 

"Contele anunţă cea mai tare petrecere a anului: Revelionul Vampirilor la Castelul Bran, organizat pe 28 octombrie, eveniment care marchează Halloween-ul mult aşteptat de către cei care iubesc să se costumeze de groază şi să sculpteze dovlecii. Contele, Vlad Ţepeş, ielele, personajele nopţii, vinul roşu, votca neagră, bombonele, liliecii, muzica şi efectele speciale sunt ingredientele unei nopţi de neuitat, la care se adaugă spectacolul costumelor purtate de către petrecăreţi. De altfel, cele mai inspirate costume vor fi premiate chiar în seara evenimentului", informează într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, biroul de presă al Castelului Bran. 

Pentru că oaspeţii au devenit, de la an la an, mult mai mulţi, mai pretenţioşi şi mai hotărâţi să se distreze până la răsăritul soarelui, Contele a pregătit mai multe variante ale nopţii de Halloween: un tur de groază în Castelul Bran, până la miezul nopţii, unde un bilet pentru adulţi costă 70 de lei, iar pentru copii 35 de lei, şi o petrecere monstruoasă la cort, până în zori, doar pentru cei care şi-au serbat majoratul, unde un bilet costă 180 de lei, turul Castelului fiind inclus. În plus, Contele organizează o seară magică la restaurantul Casa de ceai, cu un meniu în valoare de 450 de lei, pentru cei care vor să se răsfeţe şi să se distreze la cele mai înalte standarde. 

Turul de groază al Castelului Bran debutează la ora 19,00, cortul dă startul petrecerii la ora 21,00, iar oaspeţii de seamă ai restaurantului Casa de ceai sunt aşteptaţi începând cu ora 20,00. 

Contele a pregătit, cu această ocazie, o serie de surprize, iar vizitatorii nu trebuie decât să-şi pregătească costumele şi aparatele de fotografiat, mai precizează sursa citată.

×
Subiecte în articol: Halloween,