x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cadoul de 8 martie al unui pompier pentru soția lui a fost să o înjunghie de mai multe ori

Cadoul de 8 martie al unui pompier pentru soția lui a fost să o înjunghie de mai multe ori

10 Mar 2017   •   17:50
Cadoul de 8 martie al unui pompier pentru soția lui a fost să o înjunghie de mai multe ori

Judecătorii Tribunalului Militar Bucureşti au emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele pompierului militar din Roşiorii de Vede care şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit de bucătărie, pe 8 martie, după care a încercat să se sinucidă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Lucian Creastă, cu funcţia de plutonier major, subofiţer operativ principal, este acuzat de săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, cu referire la infracţiunea de violenţă în familie.

Procurorii susţin că, la data de 8 martie, în jurul orei 19.45, în timp ce se afla la domiciliul său, Lucian Creastă, aflat în stare de ebrietate, şi-a înjunghiat soţia în mod repetat, cu un cuţit de bucătărie, după care a încercat să se sinucidă. Pompierul şi soţia au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale, iniţial la un spital din municipiul Roşiorii de Vede, ulterior la Spitalul Judeţean Teleorman.

Potrivit concluziilor preliminare emise de către medicul legist, soţia pompierului a suferit leziuni produse prin lovire repetată cu corp dur tăietor, înţepător, care necesită pentru vindecare 40 - 45 de zile de îngrijiri medicale, fiind de natură a-i pune în primejdie viaţa.

Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de o echipă operativă formată din doi procurori militari.

Sursa: Agerpres

×