x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat prins în flagrant în timp ce transporta un colet cu două kilograme de canabis

Bărbat prins în flagrant în timp ce transporta un colet cu două kilograme de canabis

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2024   •   19:30
Bărbat prins în flagrant în timp ce transporta un colet cu două kilograme de canabis

Un bărbat a fost prins în flagrant delict, în Craiova, în timp ce transporta un colet provenit din Spania, care conținea două kilograme de canabis, potrivit IGPR

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Craiova au documentat activitatea infracțională a patru persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată, și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a rezultat că, pe parcursul anului 2023, aceștia ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, canabis și substanțe cu efect psihoactiv către consumatori din județul Dolj.

Miercuri, 17 ianuarie 2024, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în municipiul Craiova, în timp ce ar fi transportat, conform indicațiilor primite de la un alt bărbat, un colet care ar fi provenit din Spania și în care s-ar fi aflat peste două kilograme de canabis, destinate comercializării.

Ulterior, în continuarea cercetărilor, au fost făcute șapte percheziții domiciliare în municipiul Craiova, fiind descoperite şi ridicate fragmente vegetale uscate (canabis), țigări confecționate artizanal, un pistol cu aer comprimat, mai multe telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Joi, procurorii DIICOT au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor patru persoane, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a trei persoane și măsura controlului judiciar față de cea de-a patra. Cu privire la măsura controlului judiciar, procurorii au formulat contestație.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: canabis flagrant