x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Când se deschid pârtiile de schi din Poiana Brașov: "Suntem în plin proces de pregătire.."

Când se deschid pârtiile de schi din Poiana Brașov: "Suntem în plin proces de pregătire.."

de Redacția Jurnalul    |    09 Oct 2023   •   15:45
Când se deschid pârtiile de schi din Poiana Brașov: "Suntem în plin proces de pregătire.."
Sursa foto: Hepta

Întrucât iarna se apropie, primarul Brașovului,,Allen Coliban, a anunțat data la care se vor deschide pârtiile de schi din Poiana Brașov.

Termenul limită stabilit de edil pentru finalizarea lucrărilor este 15 noiembrie 2023, dată la care pârtiile trebuie să fie pregătite, elementele de siguranță montate, tunurile mobile amplasate pe poziții, sistemul de înzăpezire funcțional, în totalitate, iar cele 6 ratracuri pregătite pentru amenajarea pârtiilor.

"Suntem în plin proces de pregătire a sezonului de schi 2023 -2024, operatorul cu care Primăria are contract (Comprest S.A.) are termen ca până la jumătatea lunii noiembrie să finalizeze tot ceea ce înseamnă funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, montarea elementelor de siguranță, realizarea semnalizărilor, ratracurile să fie funcționale.

Sperăm ca anul acesta în masivul Postăvarul să vină iarna mai repede decât sezonul trecut, iar brașovenii și turiștii să aibă posibilitatea să schieze mai mult decât în sezonul precedent. Urmează discuțiile cu operatorul de transport pe cablu pentru a aproba tarifele de transport. Obiectivul nostru în această negociere este să avem acele tarife care să permită cât mai multor iubitori ai sporturilor de iarnă, mai ales brașoveni, să se bucure de cel mai bun domeniul schiabil din România”, a explicat Allen Coliban.

×
Subiecte în articol: schi iarna poiana braşov allen coliban