x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două persoane au cultivat cannabis într-un solar din gospodăria proprie

Două persoane au cultivat cannabis într-un solar din gospodăria proprie

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2023   •   19:00
Două persoane au cultivat cannabis într-un solar din gospodăria proprie
Sursa foto: Hepta

Polițiștii au descoperit o cultură de cannabis în timpul unei percheziții făcute în localitatea Ștefănești în locuința a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate împreună cu procurorii DIICOT Pitești au făcut joi o percheziție domiciliară în localitatea Ștefănești, la locuința a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma percheziției, au fost confiscate 25 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, 3 grindere, 5 grame de cannabis, porționate pentru consum, o țigaretă confecționată artizanal, conținând substanțe interzise, 3 telefoane mobile, precum și mai multe ustensile și instalații utilizate la întreținerea culturii.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai – iulie 2023, două persoane ar fi cultivat cannabis într-un solar din gospodăria proprie.

Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a uneia dintre persoanele bănuite. Ulterior, vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus măsura arestării preventive față de persoana bănuită.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cannabis cultivat