x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 15 kilograme de cannabis, găsite în mașina și locuința unui cetățean străin

Peste 15 kilograme de cannabis, găsite în mașina și locuința unui cetățean străin

de Redacția Jurnalul    |    23 Mai 2023   •   21:45
Peste 15 kilograme de cannabis, găsite în mașina și locuința unui cetățean străin

Polițiștii au găsit peste 1,1 kilograme de cannabis în mașina unui cetățean străin cu reședință în România și alte 14 kilograme de muguri de cannabis în locuința acestuia.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Oradea au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 42 de ani, cetățean străin, cu reședință în România, bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În autoturismul folosit de acesta au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 1,1 kilograme de cannabis, 2 telefoane mobile și 25.450 de lei.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT Oradea, iar după audierea acestuia procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința acestuia, din municipiul Marghita, în urma căreia au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor 14 kilograme de cannabis, sub formă de muguri.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

(sursa: Mediafax)

N

×
Subiecte în articol: cannabis mașină strain