x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Carambol pe o șosea din România: Cel puțin 3 morți și 3 răniți

Carambol pe o șosea din România: Cel puțin 3 morți și 3 răniți

02 Aug 2017   •   10:39
Carambol pe o șosea din România: Cel puțin 3 morți și 3 răniți

Accident grav cu şase victime pe un drum european. Autorităţile au intervenit în forţă. Totul s-a întâmplat pe Drumul European 85, aproape de localitatea Mesteacăn.

O maşină  s-a ciocnit de un tir şi trei persoane, dintre care un copil, şi-au pierdut viaţa. Alte trei persoane au fost transportate în stare gravă la spital. Autorităţile au intervenit la faţa locului cu ambulanţe şi autospeciale pentru a oferi primul ajutor victimelor.

Reprezentanţi ISU Maramureş au declarat că în accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion. ”Trei persoane, un copil şi doi adulţi, au decedat iar alte trei, la fel, doi adulţi şi un copil, au fost rănite şi transportate la spital, în urma unui accuident rutier care a avut loc în localitatea Mesteacăn, pe DE 58. O altă persoană a refuzat internarea în spital. În accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion”, au spus sursele citate, conform stiripe surse.ro. Poliţiştii din Maramureş efectuează cercetări în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor exacte care au dus la producerea acidentului.

×
Subiecte în articol: accident maramures