x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caraş-Severin: Mai multe străzi din Reşiţa inundate, după o ploaie torenţială

Caraş-Severin: Mai multe străzi din Reşiţa inundate, după o ploaie torenţială

05 Iun 2017   •   18:17
Caraş-Severin: Mai multe străzi din Reşiţa inundate, după o ploaie torenţială

Mai multe străzi din municipiul Reşiţa, dar şi pasajul de la combinatul siderurgic TMK au fost inundate luni după-amiaza în urma unei ploi torenţiale. 

"Au fost afectate străzile Furnalelor, Mierlei, Rândul 1, Aleea Constructorilor şi Alunilor, dar şi pasajul TMK. Au fost inundate curţi şi beciuri. Într-un singur loc a fost pericol să intre apa în casă, însă s-a format un dig din saci de nisip. La faţa locului a acţionat Detaşamentul de Pompieri Reşiţa, cu cinci echipaje, cinci autospeciale şi cinci motopompe", a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin. 

Localnicii susţin că pe Strada Paul Iorgovici, care trece prin faţa catedralei ortodoxe, apa depăşea 50 cm, maşinile fiind obligate să oprească la intrarea în pasajul TMK. 

"Aşa cum se întâmplă la fiecare ploaie, străzile au fost inundate. Mai grav este că apa a intrat şi în beciurile oamenilor, dar şi în curţi. De vină este canalizarea stradală, dar şi faptul că strada noastră, cu toate că este una scurtă, nu a fost asfaltată", spune unul dintre localnicii afectaţi. 

După aproximativ 45 de minute, ploaia s-a oprit, iar apa a început să se retragă. AGERPRES

×