x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz incredibil la Reșița! O bătrână a pierdut o sumă mare de bani într-un taxi, dar i-a recuperat în scurt timp

Caz incredibil la Reșița! O bătrână a pierdut o sumă mare de bani într-un taxi, dar i-a recuperat în scurt timp

29 Oct 2017   •   14:00
Caz incredibil la Reșița! O bătrână a pierdut o sumă mare de bani într-un taxi, dar i-a recuperat în scurt timp

O bătrână în vârstă de 76 de ani a pierdut o sumă uriașă de bani într-un taxi în timpul unei curse la... cimitir.

Totul s-a întâmplat în Reșița, acolo unde femeia a chemat un taxi pentru a merge la cimitir. Cel care i-a fost șofer bătrânei s-a dovedit a fi chiar fostul fotbalist Claudiu Balaci.

După ce a coborât la cimitir, femeia și-a dat seama că și-a pierdut geanta în care se afla o sumă uriașă de bani și a sunat la dispeceratul firmei de taxi.

Taximetristul a găsit poșeta plină cu ziare, iar, printre ziare, un teanc masiv de banconete de 100 de euro, 9.550 euro mai precis, și peste zece mii de lei. 

"Doamna a coborât, i-am dat geanta din portbagaj, a plătit cursa, am urcat la volan și am plecat. Am avut încă vreo patru curse până când dispecera a anunțat prin stație că se caută șoferul ce a avut o cursă la cimitir, pentru că o femeie a reclamat la Poliție pierderea unei sume mari de bani", a declarat Balaci pentru expressdebanat.ro.

"Norocul doamnei a fost că toți s-au urcat în față, iar doamna uitase poșeta pe bancheta din spate, chiar în spatele scaunului șoferului, deci nu am văzut-o", a mai precizat Balaci.

După încheierea cursei, fostul fotbalist a găsit poșeta doldora de bani și a plecat direct la Poliție.Observator.tv

×