x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz inedit la Petroșani. Un tânăr a fugit din centrul de carantină pentru a-l bate pe concubinul fostei iubite

Caz inedit la Petroșani. Un tânăr a fugit din centrul de carantină pentru a-l bate pe concubinul fostei iubite

13 Iun 2020   •   10:50
Caz inedit la Petroșani. Un tânăr a fugit din centrul de carantină pentru a-l bate pe concubinul fostei iubite

Un tânăr de 23 ani din Petroșani, aflat în carantină într-un centru din municipiul Petroșani, a fugit pentru a-l bate pe actualul concubin al fostei sale iubite. Acesta l-a lovit cu o șurubelniță în zona capului, fără a-l accidenta, iar apoi a fugit, anunță Poliția Hunedoara.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, el a fugit din carantină, a mers la locuința fostei concubine, o tânără in vârstă de 22 de ani din Petroșani, căreia i-a spart ușa locuinței și l-a lovit pe actualul concubin, un tânăr de 25 de ani, cu o șurubelniță în zona capului, fără a-i pune acestuia viața în pericol, după care a fugit.

„În această dimineața polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, au identificat autorul, acesta fiind prins la scurt timp după comiterea faptei și au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de zadarnicirea combaterii bolilor, violare de domiciliu și lovire”, precizează reprezentanții Poliției Hunedoara.

Mediafax

×
Subiecte în articol: carantina petroşani