x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale „O să începem cu morții. Și pe urmă cu viii! ”. Caz de șantaj în Alba

„O să începem cu morții. Și pe urmă cu viii! ”. Caz de șantaj în Alba

de Redacția Jurnalul    |    03 Noi 2023   •   10:15
 „O să începem cu morții. Și pe urmă cu viii! ”. Caz de șantaj în Alba

O persoană a fost șantajată pentru o datorie pe care o avea sora ei, cu mesaje precum „O să începem cu morții. Și pe urmă cu viii!”. Șantajiștii au distrus inclusiv piatra funerară de la mormântul tatălui victimei.

Suspectul a fost prins în orașul Teiuș, după ce a primit 9.000 lei de la T., constrânsă anterior prin amenințări de către F. și N. să restituie o datorie pe care sora ei o avea față de cei doi.

„S-a reținut astfel că, în la data de 11.01.2023, după ce suspectul N. a adresat mai multe amenințări persoanei vătămate T., între altele transmițându-i: , prin intermediul unei conversații telefonice, inculpatul F. a adresat amenințări persoanei vătămate, în scopul de a obține restituirea unei sume de bani pe care sora persoanei vătămate o datorează, context în care i-a spus acesteia că fratele său a pus recuperatori și că familia plătește întotdeauna”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Mai mult, după ce N. a instigat pe numitul F., fratele său, să meragă în cimitirul unde se afla mormântul lui T., tatăl persoanei vătămate T., F. a dărâmat și distrus prin lovire cu corp dur piatra funerară de la mormânt, aceasta crăpându-se în mai multe bucăți.

Suspectul a fost reținut pentru șantaj și profanarea de morminte, apoi arestat preventiv, pentru 30 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: santaj amenintare