x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant la Brăila! O bătrână a fost ameninţată cu cuţitul şi tâlhărită în propria casă

Caz șocant la Brăila! O bătrână a fost ameninţată cu cuţitul şi tâlhărită în propria casă

09 Feb 2018   •   12:11
Caz șocant la Brăila! O bătrână a fost ameninţată cu cuţitul şi tâlhărită în propria casă

O bătrână de 83 de ani din municipiul Brăila a fost ameninţată cu cuţitul şi tâlhărită, joi noaptea, în propria casă, agresorul fiind depistat de poliţişti şi reţinut pe bază de ordonanţă, potrivit informaţiilor furnizate vineri de IPJ Brăila.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-au identificat şi depistat pe un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Bărbatul, având faţa acoperită cu o cagulă, ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unei femei, în vârstă de 83 de ani, din municipiul Brăila, pe care ar fi ameninţat-o cu un cuţit şi cu acte de violenţă şi i-ar fi sustras suma de 700 de lei", se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului, fiind condus la sediul Poliţiei pentru cercetări.

Cu ocazia efectuării percheziţiei corporale, asupra bărbatului de 30 de ani a fost găsită suma de 550 de lei, bani ce ar fi fost sustraşi de la bătrână.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, respectiv instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: batrana talharita propria casa Braila