x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ce se întâmplă cu Școala nr.28 din Capitală unde au fost depistate infecțiile cu noua tulpină de COVID-19

Ce se întâmplă cu Școala nr.28 din Capitală unde au fost depistate infecțiile cu noua tulpină de COVID-19

06 Feb 2021   •   09:54
Ce se întâmplă cu Școala nr.28 din Capitală unde au fost depistate infecțiile cu noua tulpină de COVID-19

Școala nr. 28 din Capitală, unde au fost depistate infecțiile cu noua tulpină de coronavirus se va redeschide la începutul săptămânii viitoare. Elevii vor participa la cursuri întrucât Direcția de Sănătate Publică a stabilit că nu există pericol de contactare a virusului SARS-CoV-2.

La sfârșitul lunii ianuarie 2021, 9 angajați ai acestei unități de învățământ s-au infectat cu virusul SARS CoV-2. Aceștia au intrat în contact cu o persoană din școală, infectată cu tulpina britanică a coronavirusului. Toate persoanele au stat în carantină, iar clădirile școlii au fost dezinfectate.

„Școala 28, la care au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus, se va deschide luni. DSP-ul m-a asigurat că situația a fost ținută sub control și că nu există niciun risc suplimentar în această unitate de învățământ”, a anunțat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Edilul a mai precizat că se va redeschide și Școala nr 31, unde existau probleme cu furnizarea agentului termic. Însă acestea s-au rezolvat, după ce Termoenergetica a rezolvat avariile din rețea.

Mediafax

×
Subiecte în articol: scoala 28