x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Coloane de mașini pe DN 68A, în Timiș, din cauza unor lucrări

Coloane de mașini pe DN 68A, în Timiș, din cauza unor lucrări

de Redacția Jurnalul    |    22 Iul 2024   •   16:15
Coloane de mașini pe DN 68A, în Timiș, din cauza unor lucrări

Circulația se desfășoară îngreunat, fiind formate coloane de mașini, luni, pe DN 68A, în județul Timiș din cauza unor lucări de reparații. Polițiștii recomandă folosirea unor rute alternative.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 68A, între localitățile Margina și Coșava, județul Timiș, se execută lucrări de reparații pe o porțiune de aproximativ 2 kilometri. Din acest motiv, se circulă pe un singur fir, alternativ, iar valorile de trafic au crescut și sunt foarte ridicate, formându-se coloane lungi de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

Polițiștii le recomandă șoferilor să folosească următoarele rute ocolitoare:

1. Sensul de mers Deva-Făget: ieșire de pe A 1 către Ilia spre DN 7 – Săvârșin – Arad;

2. Sensul de mers A 1 Arad-Deva: ieșirea A 1 Margina - ocolire spre DN 68 către Făget – DJ 682 – Căpălnaș – Săvârșin – DN 7 ( pentru autovehicule până în 3,5 tone).

De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să nu efectueze depășiri riscante ale coloanelor formate sau întoarceri prin locuri nepermise, să evite manevrele riscante, să păstreze o distanță de siguranță între autovehicule și să folosească rutele ocolitoare menționate, pentru a nu fi blocați în ambuteiajele formate pe DN 68A.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: coloane masini lucrări