x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Conducerea DGASPC Sector 4 a fost demisă

Conducerea DGASPC Sector 4 a fost demisă

de Redacția Jurnalul    |    10 Iul 2023   •   17:39
Conducerea DGASPC Sector 4 a fost demisă
Sursa foto: FB Daniel Băluță

Conducerea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4 a fost demisă, a anunțat Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Potrivit reprezentanților Primăriei Sectorului 4, au fost descoperite deficiențe într-o locație în care erau găzduiți șase copii.

„Urmare a deficiențelor constatate de către comisia de control la una dintre locațiile în care erau găzduiți șase minori aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, primarul Sectorului 4 Daniel Băluță a luat măsura demiterii de îndată a conducerii DGASPC Sector 4”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Acțiunea de control a avut loc luni în cadrul seriei de verificări efectuate la nivel naționalîn toate centrele sociale destinate adulților, copiilor și persoanelor cu dizabilități.

În această acțiune, în Sectorul 4, au fost constatate deficiențe în raport cu standardul necesar, precum cele în privința aspectului deteriorat al pereților interiori, al mobilierului, al echipamentelor sanitare, cât și în privința condițiilor de depozitare a alimentelor.

Primăria Sectorului 4 anunță că locația respectivă a fost deja închisă, iar minorii au fost relocați în alte spații conforme, pentru ca toate deficiențele constatate să fie remediate în regim de urgență.

×
Subiecte în articol: daniel baluta DGASPC Sector 4