x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident teribil în Sibiu! Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Incident teribil în Sibiu! Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   17:00
Incident teribil în Sibiu! Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Un copil de 2 ani a căzut, marți, de la etajul 4 al unui bloc din Sibiu. Băiatul nu are semne vizibile de traumatisme, pentru că mai întâi a căzut pe sârmele de întins rufe, apoi pe pământ.

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență, marți, în municipiul Sibiu, pe strada Oslo, unde un băiat, în vârstă de 2 ani a căzut dintr-o locuință aflată la etajul 4 al unui bloc.

Din fericire, spun reprezentanții ISU Sibiu, copilul a căzut mai întâi pe sârmele de întins rufe din fața blocului, iar mai apoi pe pământ.

Copilul a fost preluat de echipajul SMURD în stare conștientă, fără traumatisme vizibile și a fost transportat de urgență la Spitalul Luther din Sibiu, pentru investigații de specialitate.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

„Polițiștii sibieni au constatat că este vorba despre un băiat în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la geamul apartamentului în care locuiește, situat la etajul 4. În apartament se mai aflau cei doi părinți și un alt minor în vârstă de 6 ani. Copilul a fost preluat de echipajele medicale și a fost transportat la spital conștient. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest incident”, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: copil etaj bloc