x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copil de 4 ani pe moped, fără cască, rănit într-un accident. Mopedistul- beat, drogat, fără permis

Copil de 4 ani pe moped, fără cască, rănit într-un accident. Mopedistul- beat, drogat, fără permis

de Redacția Jurnalul    |    02 Sep 2023   •   17:00
Copil de 4 ani pe moped, fără cască, rănit într-un accident. Mopedistul- beat, drogat, fără permis

Un copil de 4 ani aflat pe un moped fără cască de protecție a fost rănit într-un accident în Rădăuți, județul Suceava. Mopedistul care îl transporta era beat, drogat și fără permis.

Accidentul a avut loc vineri seară, în timp ce un bărbat de 34 de ani își urca copilul în vârstă de 1 an pe scaunul special din mașină, lăsând portiera stânga spate deschisă.

Acesta a fost depășit de mai multe autoturisme, însă un mopedist de 28 de ani din Rădăuți, aflat pe un motociclu neînmatriculat și pe care se mai afla și un copil de 4 ani, i-a lovit portiera. Din impact, mopedul a ajuns pe sensul opus de mers, pe șosea. Copilul de 4 ani care se afla pe motociclu și care nu purta cască de protecție a fost rănit.

La fața locului, mopedistul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,23 mg/L alcool pur în aerul expirat, conform IPJ Suceava.

Totodată, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 28 ani nu are permis de conducere valabil pentru categoria de vehicule corespunzătoarele.

„Conducătorului motociclului în vârstă de 28 ani i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, conducătorul motociclului în vârstă de 28 ani, a fost testat cu aparatul Drager Drugtest 5000, din dotarea Poliției municipiului Rădăuți, rezultatul testului indicând o valoare pozitivă la THC – 5(Cannabis). Conducătorului motociclului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive. S-a întocmit dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă”, informează sursa citată.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: copil mopedist accident