x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crima din Bascov. Cei 5 oameni găsiți morți au fost omorâți cu pietre. Victimele au fost surprinse de atac

Crima din Bascov. Cei 5 oameni găsiți morți au fost omorâți cu pietre. Victimele au fost surprinse de atac

09 Aug 2022   •   21:39
Crima din Bascov. Cei 5 oameni găsiți morți au fost omorâți cu pietre. Victimele au fost surprinse de atac
Sursa foto: Antena 3

Cei 5 oameni, printre care şi o fetiță de 5 ani, care au fost găsiți morți într-o casă din Bascov, lângă Piteşti, au fost omorâți cu pietre. Șeful serviciului de Medicină Legală din Argeș, Dan Manu, crede că victimele au fost surprinse de atac

Șeful serviciului de Medicină Legală din Argeș, Dan Manu, declară că cele 5 victime au fost ucise cu pietre și alte „obiecte tăietoare”.

Victimele au fost găsite în camere, în locuri diferite, cu excepția mamei și a fetiței.

Autopsiile urmează să fie făcute miercuri.

Întrebat dacă cei 5 au fost surprinși sau nu de atac, Dan Manu a răspuns: „dacă mă întrebați pe mine, ca medic legist eu cred că toți 5 au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu înspre dimineață”.

S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare despicătoare", a spus Dan Manu, conferențiar universitar, medic șef legist al Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș.

"Fiecare victimă este într-un loc diferit, cu excepția mamei și a fetiței. (...)Eu cred că toți cinci au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu, până spre dimineață", a mai spus medicul Dan Manu.

Bărbatul cu probleme psihice din localitatea Bascov, care a ucis cinci membri ai familiei sale, era la un medic psihiatru celebru din Pitești în evidență. Potrivit medicului legist Dan Manu, psihiatrul i-a prescris bărbatului tratament.

În plus, acesta era dispus la dialog, a declarat șeful IML.

Cinci oameni, printre care un copil de 5 ani, au fost găsiți morți, marți, într-o locuință din Bascov, județul Argeș. Un apel la 112 făcut de către un bărbat anunța că, în momentul când s-a întors acasă, a găsit 5 membri ai familiei decedați: soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei 2 socri și un cumnat.

Din cercetări a reieșit că la locuința reclamantului mai locuia și fratele soției acestuia, cu afecțiuni psihice. Imediat după sesizare, suspectul principal a fost depistat de către polițiști.

„Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș”, informa IPJ Argeș.

(sursa: Mediafax)

×