x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă în Galați. A plătit pentru uciderea soțului ei. Planul diabolic pus în aplicare cu amantul cu 10 ani mai tânăr ca ea

Crimă în Galați. A plătit pentru uciderea soțului ei. Planul diabolic pus în aplicare cu amantul cu 10 ani mai tânăr ca ea

02 Ian 2020   •   10:50
Crimă în Galați. A plătit pentru uciderea soțului ei. Planul diabolic pus în aplicare cu amantul cu 10 ani mai tânăr ca ea

O femeie şi doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile şi sunt cercetaţi sub aspectul infracţiunii de omor calificat, un omor cu premeditare săvârşit asupra unui cetăţean italian de 64 de ani, soţul femeii în cauză, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Potrivit acesteia, soţia victimei, în vârstă de 34 de ani, a oferit o sumă de 2.500 de lei pentru a-i fi suprimată viaţa soţului său. Femeia avea o relaţie extraconjugală cu unul dintre bărbaţii care au săvârşit în mod direct agresiunea asupra victimei, acesta având vârsta de 21 de ani.

Cel de-al doilea inculpat este tot o persoană de 21 de ani, care locuieşte în Braşov şi care a venit pentru o scurtă perioadă de timp în localitatea Buciumeni, unde a fost contactat de inculpatul cu care soţia victimei avea o relaţie extraconjugală şi i-a propus să obţină suma de 2.500 de lei pentru a-i agresa soţul, a menţionat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Astfel, în timp ce inculpata a mers la domiciliul părinţilor săi, cei doi au pătruns în locuinţă în timp ce victima dormea şi l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi cu picioarele şi i-au aplicat şi o lovitură cu o bucată de fier în zona craniului.

Nicoleta P. a plătit uciderea soţului ei italian cu 2.500 de lei. Amantul, cu 10 ani mai tânăr ca ea, e criminalul © Facebook



Conform sursei citate, cei trei inculpaţi au recunoscut nuanţat faptele, inculpata susţinând că a dorit să-i ofere o corecţie soţului ei care a devenit agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţinând că au vrut doar să-l lovească.

"Una dintre persoanele care au săvârșit agresiunea asupra victimei este o persoană cu care inculpata avea o relație extraconjugală, un bărbat în vârstă de 21 de ani, iar cel de-al doilea este tot de 21 de ani, care locuiește în Brașov și a venit pentru o scurtă perioadă de timp în localitatea Buciumeni. 

Inculpata a susținut că a dorit să îi ofere o corecție soțului, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpați susțin că au dorit același lucru, respectiv că l-au lovit pentru a-l intimida.", a declarat procurorul Liliana Istrate, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit însă că loviturile aplicate victimei au fost multiple și extrem de violente, cei doi sărind pur și simplu pe abdomentul italianului, lovindu-l apoi în cap cu un obiect contondent. 

Astfel, pe baza probelor administrate, procurorii i-au reținut pe cei trei pe bază de ordonanță, iar apoi au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă. Judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, cei doi tineri fiind acuzați de omor cu premeditare, iar femeia de instigare la săvârșirea acestei infracțiuni. 

Cei trei au ajuns după gratii și riscă să primească închisoare pe viață pentru fapta lor.

 

AGERPRES

×