x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă învăluită în mister în Argeș! Mama a doi copii înjunghiată în casa soțului de care divorța

Crimă învăluită în mister în Argeș! Mama a doi copii înjunghiată în casa soțului de care divorța

01 Oct 2018   •   12:20
Crimă învăluită în mister în Argeș! Mama a doi copii înjunghiată în casa soțului de care divorța

O femeie în vârstă de 29 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită înjunghiată în propria casă. Potrivit anchetatorilor, principalul suspect este soțul tinerei, cu care aceasta era în proces de divorț.

Victima lucra ca recepţioneră la un hotel din Piteşti și locuia împreună cu cei doi copii ai ei, în vârstă de 4, respectiv 9 ani în comună Călinești, din Argeş. Unul dintre copii și-a petrecut weekend-ul cu tatăl său, în timp ce celălalt a fost în grija bunicii materne. Când a văzut că fiica sa nu răspunde la telefon, mama victimei a mers îngrijorată să vadă dacă i s-a întâmplat ceva. A găsit-o într-o baltă de sânge, în bucătărie, înjunghiată în abdomen.

Femeia se afla în proces de divorț de 6 luni. Anchetatorii spun că de la locul fapei lipseau telefonul victimei, arma crimei, precum și cheile de la casă. Iar aceasta fusese încuiată înăuntru.

În scurt timp, la locul crimei şi-a făcut apariţia şi soţul femeii, care le-a povestit poliţiştilor că au ajuns la divorţ pentru că tânăra ar fi fost infidelă. Acesta a devenit principalul suspect în acest caz și a fost audiat toată noaptea, pentru a se afla adevărul despre cele întâmplate. Vecinii sunt șocați și spun că ambii soți erau oameni cumsecade și nu se gândeau că o astfel de crimă ar putea avea loc. Sursa. http://ziaruldearges.ro/

×
Subiecte în articol: crima arges femeie injunghiata