x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă odioasă în Dâmboviţa. Un bărbat de 27 de ani, omorât de un tânăr în urma unui conflict

Crimă odioasă în Dâmboviţa. Un bărbat de 27 de ani, omorât de un tânăr în urma unui conflict

09 Feb 2020   •   14:48
Crimă odioasă în Dâmboviţa. Un bărbat de 27 de ani, omorât de un tânăr în urma unui conflict

Un bărbat de 27 de ani a murit, după ce a fost lovit cu un obiect contondent de un tânăr de 19 ani, între cei doi izbucnind un conflict spontan, în localitatea Moreni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează IPJ Dâmboviţa.

 

Cei doi s-au întâlnit întâmplător, în centrul orașului, în fața unui supermarket, şi, din motive necunoscute, s-au luat la ceartă.

Furios, băiatul de 19 ani, Valea Lungă, a luat o bâtă şi l-a lovit în cap pe bărbatul de 27 de ani. 


"La data de 09.02.2020, în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului, au observat un conflict între mai multe persoane, intervenind pentru aplanarea acestuia. Din primele cercetări se pare că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 27 de ani, din Şerbăneasa, ar fi fost agresat fizic, cu un corp contondent, de un alt bărbat, de 19 de ani, din Gura Ocniţei. Persoana vătămată a fost transportată la spital, unde a decedat", precizează IPJ Dâmboviţa.

Bănuitul se află în custodia poliţiştilor, la sediul Poliţiei Municipiului Moreni. Cercetările au fost preluate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: crima dămboviţa