x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cum au reuşit 2 hoţi suceveni să fure un seif de 120 de kg

Cum au reuşit 2 hoţi suceveni să fure un seif de 120 de kg

05 Oct 2016   •   12:30
Cum au reuşit 2 hoţi suceveni să fure un seif de 120 de kg

Poliţiştii suceveni sunt în impas în cazul unui jaf comis în luna mai a.c.

Locuinţa din Dumbrăveni a unui om de afaceri a fost călcată de hoţi care au furat un seif grei de peste 120 kg în care se aflau 68000 de dolari şi mai multe bijuterii.

Până la ora actuală oamenii legii au reuşit să pună sub acuzare numai 2 bărbaţi ceea ce nu este logic pentru acest jaf. Cei doi nu ar fi putut să care singuri seiful, şi mai mult decât atât, unul dintre ei a stat la volanul maşinii pe tot parcursul jafului.

Florin Dumitru Blanariu s-a deplasat la volanul unui autoturism în care se mai afla şi Iulian Claudiu Ciurariu, precum şi alte persoane care au rămas neidentificate, la locuinţa lui Dorel P. Era în prima parte a zilei, iar autorii au avut informaţia că în vilă nu se afla nimeni la acea oră. Din datele de anchetă rezultă că Dumitru Florin Blanariu a rămas în exteriorul casei, la volanul maşinii, pentru a asigura fuga imediat după comiterea faptei.
Iulian Claudiu Ciurariu şi ceilalţi autori rămaşi neidentificaţi au forţat o fereastră de la demisolul imobilului, iar de aici au ajuns în casă.
În rechizitoriul de trimitere în judecată se arată că autorii au sustras cu totul seiful în greutate de 120 de kilograme, în care se aflau 68.000 de dolari şi bijuterii. Autorii au ieşit cu seiful în afara casei şi l-au cărat până în portbagajul autoturismului, după care au părăsit în grabă locul faptei. Ulterior, aceştia au forţat seiful şi au reuşit practic să-l distrugă şi să ajungă la averea din interior. 

Sursa: monitorulsv.ro

×